SyrPOU Szűrő 7315
3 az 1-ben visszamosatható szűrő ivóvízhez

Alkalmazási terület

A POU szűrő (Point-of-Use) védelmet nyújt a szennyeződések, elszíneződések, szagok és mikroorganizmusok és az esetleges veszélyes maradványanyagok ellen közvetlenül a vízelvételi helynél (például a konyhapult alatt). A POU egy finom mechanikai szűrő, egy aktívszén szűrő és egy antibakteriális szűrő kombinációja egy eszközben. A szűrő manuálisan visszamosatható, ami hosszabb élettartamot eredményez.

Kialakítás

A POU szűrő tartalmaz egy csaptelepet a közvetlen vízelvételhez, egy 3 az 1-ben szűrőbetétet, egy fali konzolt és a rögzítéshez szükséges összes csavart és tiplit.

Anyagok

A funkcionális részek csúcsminőségű szintetikus anyagból készültek. A szűrőtest és a belső szintetikus részek ütésálló termoplasztból készültek, a gumi alkatrészek öregedésálló elasztomerek. Az összes többi funkcionális rész rozsdamentes acél. A felhasznált anyagok mind korszerűek.

Telepítés

A POU szűrő kifejezetten alkalmas konyhapult alá történő szerelésre. Ha a csaptelepet pl. a konyhapultra, vagy mosogatóra szerelik, a szűrt víz egyszerűen csapolható.
Alaposan öblítse át a csövet a telepítést megelőzően. Szerelje fel a POU szűrőt a fali konzol segítségével a mosogató alá vagy speciális csaptelep elé a víz folyásirányának figyelembevételével.
Hagyjon elegendő helyet a szűrő alatt egy edénynek a visszamosatáskor keletkező víz összegyűjtéséhez. Helyezze bele a csaptelepet a konyhapultba vagy mosogatóba készített 11.5mm átmérőjű furatba.

Karbantartás

A szűrő a felgyülemlett szennyeződés mennyiségének függvényében bármikor visszamosatással tisztítható a golyóscsap kézi megnyitásával. A szűrőbetétet a maximális kapacitás elérésekor cserélje.
Ügyeljen arra, hogy legalább 10cm hely maradjon a golyóscsap alatt a karbantartás elvégzéséhez.

Beépítési méretek:

H – 415 mm
h – 378 mm
T – 45 mm
B – 100 mm
D – 75 mm
d – 11 mmPOU Katalógus Letöltés

Katalógus letöltése

POU Használati utasítás

Használati utasítás letöltése